Subscribe

Komen Pembaca SiasahDaily Berhubung Dakwaan Liwat Anwar Ibrahim

Komen Pembaca SiasahDaily

Wan Ismail

Begitu mudah DSAI nak liwat ke atas seorang pemuda yang berumur 23 tahun. Tak kan DSAI terus pegang dan terus liwat. Tak kan dia (remaja berkenaan) tak melawan langsung terus aja membiarkan DSAI terus membuat kerja tak senonoh terhadap dirinya. Bukankah dia seorang remaja (lelaki) nak membiar jubur tahinya dimasukkan tanpa melawan.

Kita nak sembilih seekor ayam pun susah terpaksa menggunakan dua orang. Seorang tukang pegang dan seorang lagi tukang sembelih. Bayangkan jika DSAI terus pegang buka seluar terus buat kerja liwat. Hai!! senang benar DSAI buat kerja tak senonoh. Nak masuk bukannya senang terpaksa ada kerelaan suka sama suka (barulah mudah).

Hinanya DSAI, dah berumur umur 61 tahun nampaknya lebih kuat dan gagah daripada seorang remaja berumur 23 tahun terus buat kerja tak senonoh.

Kenapa remaja membiarkan jubur tahinya dibelasah sehinga tidak melawan hanya dibiarkan dirinya dikerjakan oleh seorang yang lebih tua daripadanya. Sedar-sedar buat laporan polis. Ada apa-apa ke?.

Ramai gadis kita ditipu membawa dadah yang didalangi oleh orang asing kerana wang (duit). Apakah tidak mustahil kerana duit sanggup menjual maruah dan terus membuat tuduhan ke atas DSAI yang dikatakan perancang utama untuk mengalih alih pemerintahan negara.

Bila ada kes aduan rasuah (buktinya ada), kes meraba punggung, kes skandel seks, dakwaan bersumpah oleh Raja Petra kenapa polis senyap aja tak ada apa-apa respon pun, sedar-sedar DSAI pula dikatakan liwat. Pelik tetapi itu lah Malaysia yang serba boleh.

" Malaysia Boleh" Boleh buka fail. Boleh tutup fail

No comments:

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.