Subscribe

AUUUWWW!!! UNCLE PET BERSUARA LAGI - Ref Malaysiakini

AUUUUWWW!! Uncle Pat bersuara lagi (geli geleman you) bagi mewakili anak sedara kesayangannya Saiful Bukhari Azlan yang menuduh diliwat Anwar.

Kesian Uncle Pat, Pak Sedara Saiful Bukhari Azlan, terpaksa bersuara untuk mempertahankan anak sedaranya yang 'kena liwat'. Mati-matian Uncle Pet mengatakan bahawa laporan Doktor Pusrawi yang menyatakan tiada kesan penembusan di dubur Saiful adalah cuma nota pemeriksaan bukan laporan doktor. Mengapalah Uncle Pat suka sangat supaya anak sedaranya kena liwat.

Inilah pertama kali dalam sejarah hidup saya bertemu dengan seorang Pak Sedara (Pak Menakan orang utara panggil) yang suka anak sedaranya diliwat oleh orang lain. Tak pernah dalam hidup saya yang hampir 40 tahun ini berjumpa dengan manusia seperti Uncle Pat ini. Ini Uncle bukan sebarang Uncle, seorang dalam sejuta mungkin. Setahu saya kalau manusia yang siuman sudah tentu Pak Sedara akan bersyukur dan bergembira (bergumbira kata P. Ramlee) kalau anak sedara di sahkan tidak diliwat atau dirogol. Apa jenis Pak Sedara macam ini saya pun naik pening memikirkannya.

Uncle Pat jelas kurang senang dengan laporan doktor Pusrawi yang menyatakan tiada kesan penembusan di jubur (pungkoq kata orang utara) anak sedaranya. Agaknya kalau boleh Uncle Pat mahu doktor Pusrawi itu menyatakan bahawa terdapat begitu besar luka di dalam laluan shit Saiful. Malah mungkin Uncle Pat suka kalau doktor kata pendarahan di laluan shit Saiful tidak henti-henti akibat tusukan benda tumpul yang agak lembut.

Kalau beginilah perangai Uncle Pat saya rasa beliau lebih layak dipanggil dengan Uncle S#@& lebih sesuai nama itu diberikan kepadanya atau setidak-tidaknya kita namakan dia Uncle Pet.

Yang pelik satu lagi budak Saiful ghaib entah ke mana. Tak mau keluar-keluar ....kalau berani keluarlah buat press statement atau tunjukkan 'p#@&^% hang yang kena liwat tu pada orang ramai. (Maaf bahasa sedikit kasar). Baru gentleman.

by Mutaligat

16 comments:

Anonymous said...

Good one Mutaligat, baik punya. Baru dia tahu

Anonymous said...

pak sedaranya laki pun bukan pempuan pun bukan cun nampaknya.

Anonymous said...

Dia mewakili kaum gay di Malaysia kot...

lee said...

"""""""""""Umno Perak offers to merge with PAS

IPOH - UMNO in Perak has offered to merge with Parti Islam SeMalaysia (PAS) and together rule the northern state, upping the ante in the so-called Malay unity talks.
Umno's Perak chief Tajol Rosli Ghazali said that the merged parties in the state could continue to have a PAS leader as Menteri Besar.

Datuk Seri Tajol said the Umno-PAS Perak government would be more stable than the current one made up of the Pakatan Rakyat, New Straits Times reported yesterday.

'To develop and achieve Vision 2020, we must have political stability. And it cannot exist without cooperation between Umno and PAS,' Mr Tajol said. Malaysia plans to become a developed nation by 2020.

The offer, although immediately spurned by PAS leaders in Perak, is sure to add to worries in Pakatan about the strength of their alliance.

'As far as PAS in Perak is concerned, we will be in Pakatan forever and ever. There is no way we will pair with them,' said Perak Menteri Besar Mohammad Nizar Jamaluddin, who is from PAS.

Pakatan is made up of the multi-racial Parti Keadilan Rakyat, the Chinese-based Democratic Action Party and Islamic party PAS.

Prime Minister Abdullah Badawi two weeks ago surprised many Pakatan leaders, including those in PAS, when he said he had held low-key meetings with PAS chiefs to talk about Malay unity and the future role of Islam in the country.

Leaders of PAS have since been split over the issue of working with Umno, seen by many as a bitter opponent for Malay votes.

Influential PAS spiritual leader Nik Aziz Nik Mat last week said that the two parties should disband and form a new party for all Malays. This was rejected by most central Umno leaders, but seemed to have found support in Umno Perak.

Mr Tajol, who was Menteri Besar in the previous administration, added another sweetener for PAS: that the party would get 'three or four' state executive councillor posts, the equivalent of state ministerial posts.

He said recently that the Pakatan government in Perak would fall by Aug 31, hinting at defections from Pakatan assemblymen. """""""""""""""""



Now, heres what i dont understand. If UMNO were really sincere, why dont they offer to merge with PAS in the states where they control! and give up the Mentri Besar-ship to PAS. Say in Johor, Melaka or Pahang?

Why does it have to be in states held by Pakatan? states like Perak and Selangor Why?

You can tell here its because they want to create a backdoor opening back into power

they will never give up their own states, wake UP PAS!!!!!

Anonymous said...

Jikalau emak saiful tu masih hidup menagis dia.Kerana apa,kerana anak lelakinya DITUDUH KENA LIWAT.Uncle Pet sudah tentu kena lempang.

Anonymous said...

Aku yakin yang saiful ni kena sodomi, tapi rela tak rela aku tak tau. dan Kak Wan pun tahu....

Anonymous said...

Hoi mangkuk, kalau nak tulis cerita busuk cam nih, janganlah letah shahadah kat sini.... tak layak buat kau

Anonymous said...

Ya Allah jauhkanlah Negaraku dari ditadbir oleh seorang HOMOSEKSUAL !!!!!

Anonymous said...

Uncle/Aunty Pet/Pad, From time to time,we will have a looney toons character joining the circus.Hey Pet,respect kamu pasal you asked a real Jantan like RPK to meet you in gelanggang.Go-on Pete,take the challenge and kick the freak's arse.Hidup RPK

Fuck Raja Petra said...

1) Raja Petra seorang anak haram. Mak dia kongkek lembu untuk melahirkan dia. Raja Petra dilahirkan di sebuah kadang lembu berdekatan Kampung Baru.

2) Isteri Raja Petra pernah menjadi seorang pelacur. Isteri Raja Petra dahulu pernah jual pantat di Chow Kit pada tahun 1970-1999. Sundal ini digelar “Pantat Lalat” kerana apabila sundal ni buka seluar…berjuta-juta lalat akan hinggap kat puki dia.

3) Semua anak kepunyaaan Raja Petra pernah di korek belakang oleh Anwar. Raja Petra sebagai bapak kepada anak-anak haram ni dipaksa main buntut dengan Anwar sejak umur 4 tahun.

4) Sunguhpun anak Raja Petra tak suka main “GAY”, bapaknya (Raja Petra) syiok sangat main buntut. Raja Petra adalah teman sejati Anwar pasal Raja Petra stim rasa buntutnya dicuck & digali oleh Anwar.

5) Raja Petra tidak ada setitik darah kerabat kesultanan. Mak Raja Petra kongkek lembu kepunyaan seorang cucu Sultan Tanahair. Pasal ni Raja Petra ingat dia adalah seorang ahli kerabat tapi sebenarnya pukimak ni adalah ahli binatang kerabat sahaja.

Anonymous said...

haha.. betul jugak! Kenapa dia syok sangat nak anak sedara si Saiful tu kena liwat? isk isk.. pelik ler Uncle pet nie.

Anonymous said...

Pukimak _pukimak Umno kat Blog ini Ramai juga yer.....dia orang ni penghisap kotek Najib.Melayu PUkimak ni semua memang bodoh lahir serupa otak babi...yang mereka tahu jilat pemimpin barua UMNO jer.WOII! wahai pukimak dan orang jahil islam bangun la bodoh!sedar diri korang kena tipu oleh anjing UMNO minyak naik tak complaint korang diam jer....mai la jilat buntut aku anak-anak haram umno.

Anonymous said...

Ini kesah benar nampaknya memang dia yang buat tu!!!! kalau tidak masakan dia tahu yang anak buah dia tu diliwat

Anonymous said...

Ayuh sedaraku, kita ramai2 berdoa agar Allah tunjukkan kebenaran. Biar yang salah di hukum. Mari semua kita tunaikan solat hajat, kita berdoa agar orang yang teraniaya di selamatkan manakala orang yang memfitnah akan mendapat musibah nyata dari Allah. Manusia tidak ada kekuatan melainkan dari Allah jua dia kembali. Kita kembali pada Allah. hanya dia yang Maha Mengetahui. sekian...........

Anonymous said...

why malaysia politic end up like this

Anonymous said...

UMNO memang bersalah sebab duk mainkan org melayu dan yg paling penting senantiasa menidakkan Islam. Sekarang apa dah jadi ? Melayu tak sokong kau, India dan Cina memang kita tahulah banyaknya anti-islam(atas kebodohan UMNo yang senantiasa beri muka kat diorang)As for Raja Petra, dia ni memang paling bangsat sekali dekat Malaysia selepas Najib. UMNO, Keadilan, Theresa Cock dan bangsat bangsat yang lain memang babi sial.

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.