Subscribe

Uncle Pet VS Raja Petra



Doktor Pet marah sebab doktor pusrawi check sekejap je..dia nak doktor tu kalau leh bedah bontot saiful..ambik gambar bontot saiful...buat kajian dalam tesis kedoktoran Pet..itu laa.dia marah sangat..kenapa laa doktor pusrawi tak layan kehendak dia..


by Teman Youtube

3 comments:

Anonymous said...

jgn biadap.ini kes anwar dan saiful.jgn nak libatkan org lain klu ye pun taksub.anyone would support his/her family member klu benda seumpama ni berlaku..tak guna berlagak baik kalau hati kamu busuk..sapai skrg kita semua tak tau for sure apa yang berlaku...berdoa je supaya the truth akan muncul...bukan mengumpat mengata orang..nak aku bagi ayat quran ke?

Anonymous said...

Masih mencari kebenaran? Siapa akan dedahkan kebenaran? Kebenaran yang ada nak ditutup. Doktor yang buat pendedahan pun tak lama lagi akan dihilangkan.Tengok laa kengkawan. Kita bukan cakap pasal taksub tak tak taksub..Tapi kita bertitik tolak atas respon logik akal.. Semua bukti akan dihapuskan. Tengok lah nanti aku jamin. Kalo sekadar berdoa tanpa berusaha buat apa? Ini politik la kawan.. nak aku bagi ayat Quran ke?

Anonymous said...

btul tu aku sokong 100% lah.. bukti yg ade dipadamkan dan yg takde di wujudkan, aku pun tak paham dgn politik negara kita PM duk laungkan negara kita negara demokrasi tapi hakikat nyer tengok lah sendiri wahai org2 malaysia... kita guna kan akal fikiran untuk kita tentukan btol ke negara demokrasi?? yg sahih di salah kan yg salah di sahih kan.. jijik aku melihat pemimpin mcm ni!!! "TEPUK DADA TANYA IMAN"

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.