Subscribe

PMTG PAUH : KEPUTUSANNYA PKR MENANG DGN MAJORITI XXXX? ~ Ref Malaysiakini




Inilah adalah keputusan Pilihanraya Kecil Permatang Pauh mengikut ramalan Nuraflah. Ini adalah khayalan beliau semata-mata, tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati.


Dipetik Dari NurafLaH





1 comment:

Jashamsulnizam said...

salam sedare admin n visitors lain

ada bnda sket nk tnya ni…

pesal masa aku bace utusan update time by-election aritu dia kata percent kuar ngundi smpai 5 pm around 65% je.tup2 mlm tu, bile result announce mcm x balance je total undi

anwar = 31k
boroi = 15k
total = 46k

65% == 38k

beza undi 8k

cane ni??pening plak pale…

btw…tahniah pd rakyat PP yg bijak

p/s:mlm tu kat slide SPR pon tunjuk kuar ngundi 65% je
Apalagi kata mereka…

Datuk Seri Nazri Aziz a.k.a Taxi Boy: “…saya berkata begitu kerana saya tahu jikalau saya bertanding di luar kampung saya, saya akan kalah! Saya ini jaguh kampung. Kerana itu saya jaga parlimen saja.”

Datuk Seri Syed Hamid Albar: “…saya tidak terkejut DSAI menang di PRK-PP. Tetapi saya terkejut apabila BN kalah. Mana-mana kenyataan saya boleh di terima pakai oleh rakyat.”

Datuk Ahmad Shabery Cheek: “…disebabkan harga minyak mentah dunia yang tidak stabil, saya punya pemikiran juga menjadi kurang stabil. Kalau harga minyak 100 dollar setong di pasaran dunia, maka 100 ringgit juga lah setong di pasaran kita. Kan dua-dua sama saja…seratus. Begitu juga kalau 50 ribu penyokong, maka 50 ribu lah jumlah undi.”

Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi: “…masalah dalaman BN? Hmmm…masalah dalaman BN? Masalah dalaman BN… hmmm, nanti saya tanya menantu saya.”

Tun Dr. Mahathir: “…menyesai jugak saya bagi kat dia tu…apa namaaaa… Dollah Baduwi… kununnya boleh harap tapi… Ikut macam saya lah. Keluaq UMNO.”

Tengku Razaleigh Hamzah: “… eh kat Singapore pun ada Berita Hairan? Jangan hairanlah kalau UMNO-BN ditolak oleh rakyat. Lainlah kalau saya Presiden UMNO…”

En. Hanafi Mamat: “…tumpang glamour jadi lah. Saya glamour, parti saya mula dikenali…”

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.