Subscribe

Tunang Azilah C4 Hina Calon PKR Permatang Pauh.

"Aku quot dari blog azilah azila ( azilah fiance ) dari postingnya bertajuk Brother Anwar Bin Ibrahim bertarikh 8.8.2008 :

"Salam.. akhirnya kena jgk BABI ni dihadapkan ke mahkamah.. Kesian kan. ye ke kesian kat dia.. i have to think twice. To saiful, congratulation, semoga anda akan dapat pembelaan yang adil. What ever it is still lagi ada umat di luar sana yang masih percaya & still menyokong BABI nie.


what to do itu hak masing2 but can't u people see what his trying to do. He try so hard to be prime minister. LAYAK KE ??? & he will do anything thing termasuk menjulang maruah & agamanya sendiri untuk mendapatkan jawatan itu. To BABI, pls remember, what's goes up will go down too.


Back to our days at Shah Alam High Court, I still waiting for Azilah to be release from the murder charges. As our wedding dress dah ready 2 years ago kan.. so harap2 both of us dapat rasa memakai that baju.. Agak nya if this case tak jadikan.. maybe anak kami dah umur setahun lebih.. haha.. whatever it is after this tak ada lagi yang nak guna this murder case sbg bahan politik mereka. Cukup2 lah.. If BABI convicted dia hanya akan serve 20years max in jail but for 302 case.. ini melibatkan nyawa 3 innocent man. Don't try play fool with it..

.. if x caya kita sama2 nantikan. Kesian Pengundi Permatang Pauh, kena tipu dek BABI nie.. haii.. BABI hanya berani tanding kat this area coz dia tahu kawasan dia but jangan nangis if dia kalah.. Jika BABI still ada simpan niat buruk kepada case kami ini, BABI akan mendapat susah dan kita semua akan menjadi saksinya. AMIN. Ingatlah doa orang teraniaya selalunya di makbul oleh ALLAH."


Nah...inilah dia mentaliti seorang tunangan kepada petugas penguatkuasa...malas nak komen banyak-banyak buat masa ni...kang tak pasal-pasal aku kene C4 pulak kang...

Tinggi angan-angan minah ni...tercapai atau tak...hanya Allah yang tau...

Lu fikir la sendiri..!

lawat ( jangan liwat ) Perisik Rakyat

*amaran keras - pengunjung blog Perisik Rakyat DILARANG SAMA SEKALI MEMBAWA SEBARANG BAHAN LETUPAN ke blog kami..!!!

by http://www.perisik-rakyat.com

2 comments:

Anonymous said...

Minah ni tak sedar diri ke? Dia ingat paggil orang babi tu dapat rahmat ALLAH ke?

Tak sedar diri langsung

Anonymous said...

kalau tuduh org muslim tu kafir kalau ikut hukum tu balik kepada orang yang kata api kalau kata BABI kat org rasa2 orang tu kot yang jadi ....

patutlah tak boleh2 nak kawin lagi...
harap2 tak kena bom C4

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.