Subscribe

Barisan Nasional Berikrar Macam Budak Sekolah

Tergelak,lucu pun ada gelagat UMNO. Bila Menteri Besar Perak, Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin yang mendakwa tiga lagi Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) BN dijangka menyertai Pakatan Rakyat bila mana Datuk Nasarudin Hashim join, UMNO yang parah membuat tindakan lawak yang menambahkan lagi keparahan UMNO di mata pemimpin mereka sendiri khususnya dan rakyat amnya.

"Ikrar taat setia dengan UMNO" dilakukan di hadapan Najib. Ikrar taat setia?? Ingat macam budak sekolah ke berikrar taat setia. Aduhai.. UMNO.. Kenapa la parti UMNO ni teruk sangat? Andaikata sekalipun selepas ikrar pun nak lompat parti takde salahnya di sisi undang-undang. Lepas tu pulak kenapa di hadapan Najib ?? Bukan PakLah??

Hehehe.. Takut betul UMNO.. Menggelabah semacam je.. Takut jadi macam kes di Terengganu.23 adun UMNO turunkan tandatangan menyokong Idris Jusoh kekal MB Terengganu.Alih-alih 11 adun sebenarnya menyebelahi Ahmad Said. Rupanya yang 11 tu pun kena paksa. Aduhai.Teruk ..Teruk..

by Farhan Shah1 comment:

kingpahat a.k.a zaimi said...

semakin byk duri di dalam daging umno.umno di landa selumbar yg berbisa yg boleh membawa maut.

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.