Subscribe

Rosmah Perempuan Puaka!

Mari kita sama-sama saksikan video pendedahan mengenai siapa Rosmah Bin Mansor. Video ini baru diupload oleh c4productionhouse. Sama-sama kita saksikan.
Video pendedahan ekslusif penggunaan ilmu hitam, gangster, serta pembunuhan altantuya yang dikaitkan dengan Rosmah Mansor, Isteri Perdana Menteri Malaysia. Pendedahan Mohd Arshat @ ACAT selaku Sepupu Rosmah Mansor, Induk Leha selaku Ibu Saudara Rosmah Mansor,Datin Che Mah selaku Jiran dan Keluarga Angkat Rosmah Mansor, Ikmah Hisyam selaku Anak Datin Che Mah, ROsmanuddin Mansor selaku adik Rosmah Mansor.

Diharap satu tindakan undang-undang diambil Rosmah Mansor dan Najib Tun Razak terhadap pendedahan video ini. Mereka yang membuat pengakuan,dan terlibat dalam pembikinan video ini juga adalah jelas.Sekiranya ia adalah satu fitnah, maka ambillah tindakan undang-undang. Dan andai kata tiada tindakan undang-undang, maka benarlah apa yang diucap oleh mereka.

Rosmah Memang Perempuan Puaka!by JilFityan

9 comments:

Jil Fityan said...

sama sama kita saksikan sementara masih ada kesempatan. Kemungkinan dengan pendedahan video ini, Youtube akan terus di block daripada dilayari.

Sekiranya video ini dipadamkan secara tiba-tiba, sila maklumkan di ruangan komen dibawah, saya akan upload video ini sesegara mungkin.

Kapak Ungu said...

Jangan pulak diorang2 ni di C4 kan pulak dah!

Jil Fityan said...

Moga dengan pendedahan ini, menjadi bukti kepada umum " Siapa Rosmah Sebenarnya "

KHaiRuNNiSaa' said...

video dah dipadamkan la..

Jil Fityan said...

Video masih boleh dilihat ..

Anonymous said...

Ramai yang dah tahu perangai si rosmah ni sejak dulu tp pendedahan ini lebih menarik kerana ahli keluarge dan org yg pernah rapat dgn die dulu membuat kenyataan. Saye harap teruskan lagi pendedahan seperti ini agar ramai lagi org tahu perangai si rosmah ni. Bkn tujuan nak mengaibkan die tp utk memberi kesedaran siapekah orgnye yg memerintah Malaysia ni....Dunia blhla terlepas ttp akhirat nnti belum tentu....INSYAALLAH

ira^cairo said...

Salam ...

Sama2 lah kita jadikan pengajaran dari apa yang telah kita sama2 saksikan,ini lah ciri manusia yang tidak pernah merasa cukup dan tidak pernah mensyukuri dgn segala ni'mat yang telah Allah kurniakan kpdnya.

Semoga Allah memberi taufiq dan hidayah kepada nya semoga kembali kepangkal jalan ... sama2 kita doa'kan .... insyaAllah ... Amin ....

kingpahat a.k.a zaimi said...

najib ok....tapi aku xsuka rosmah.

batmantido said...

betul ke video ni?

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.