Subscribe

Demonstrasi Hina Islam : UMNO jadi dalang.Beginilah sikap segelintir muslim yang mencemarkan dan memalukan agama Islam. Sikap bodoh dan melampau inilah yang patut di ISA. Bukan sahaja penghinaan kepada agama Hindu,malah maruah agama Islam juga tercemar. Lihat sahajalah sikap mereka yang berdemonstrasi. Memijak kepala lembu kemudian bertakbir??

Jika pada zaman Rasullah dulu, para sahabat berjihad dalam kepenatan Ramadhan semasa peperangan Badar, lantas kemenangan yang diperoleh disyukuri dan disambut dengan memperbesarkan kalimah takbir,Allahuakbar kabiran walhamdulillahi kathira wasubhanallahi bukratan waasilaa..ilal akhir..

KINI
,kemenangan untuk Ramadhan disambut dengan menukar kalimah Takbir kepada "Take Beerrr... "dan disambut bukan atas kemenangan memperjuangkan Islam, tapi kemenangan atas penghinaan kepada Islam..

Kita yang muslim berasa cukup terhina. Rasa malu dengan sikap sesama muslim sendiri yang mencemari kesucian kalimah takbir dan laungan Allahuakbar. Bukan non-muslim Hindu yang hina, bukan non-muslim Cina yang hina, tetapi Muslim sendiri yang hina. Namun UMNO berbangga. Berbangga atas kemenangan berjaya hasut dan mendalangi perarakan ini. Merekalah wira. Para pengarak, pemijak dan peludah lembu sambil bertakbir inilah dianggap sebagai Wira bagi UMNO.-= Paparan video, bukti UMNO dalang perarakan bantahan kuil.. =-


by JilFityan

No comments:

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.