Subscribe

JawatanKuasa UMNO Bahagian Kuala Terengganu Sokong JudiJudi,bukan setakat disokong penuh, Pak2 Mufti pun jadi pak angguk, diam seribu bahasa.Tapi lantang pula apa sahaja isu yang ada hubung kait dengan PR.


Dalam situasi masyarakat yang ramai orang jahil, menganggap mengikut perintah Allah itu satu kejumudan.Tak bawa suasana kondusif dan menghalang kebebasan.Yang dicari hanyalah dosa2 yang dilakukan kepada pelaku maksiat yang fasik.Lantas dipaparkan agar ia membawa mesej Islam itu tidak sempurna, Islam itu terkongkong, islam itu menyekat kebebasan..

Dalam situasi masyarakat yang jahil juga ramai yang menganggap penentang hukum Allah itu sebagai wira.Penentang kewajipan syar'ie yang Allah tetapkan itu wira.Yang berjaya memalukan Islam itu sebagai wira.Inilah dimensi baru alaf 1 Malaysia. Bangga dapat melahirkan generasi yang jahil dan ikut telunjuk kuffar itulah satu kejayaan.

Jika dulu "Kami nak Deris Natang.. " sekarang ini " Menyokong penuh kerajaan Malaysia atas kelulusan lesen judi bolasepak Piala Dunia..".Pemuda-pemudi UMNO Terengganu memang terbaik dalam bab pembebalan ini.

Tahniah Najib, Tahniah Muhyideen.. Tahniah 1 Malaysia.. We Proud Of You~!


by JilFityan

2 comments:

MaySha said...

jgn sesekali tulis (i)Islam dlm huruf kecil yerk.. saye x ingt ape sbbnye, tp saye prnh kena mrh/tgur sbb tu...

Jil Fityan said...

Terima kasih atas komentar..

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.