Subscribe

Mendaulatkan Islam cara UMNO





Oleh: Pria Malaya

BIADAP!..rupanya kalimat di dalam perkataan arab itu adalah merujuk kpd junjungan besar nabi kita, Muhammad SAW!..umat yang cinta akan kekasih Allah ini seharusnya tidak meredhai kemungkaran ini..

Kita menuntut pihak yg berkaitan supaya memberi penjelasan seterusnya membuat permohonan maaf!..

p/s: Terbaru: Video "Legends Islamic Fashion Show HD" yang membuktikan festival ini telah menghina Islam dikepalai oleh Rosmah Mansor telah diremove oleh user video terbabit atas desakan pihak tertentu..

Sesiapa yang sempat mendownload video fahion festival berkenaaN, atau mempunyai rakaman video berkaitan, sila laporkan pada penulis..terima kasih..






Artikel terdahulu (mesti tengok dan sebarkan):
ISLAMIC fashion via 1MALAYSIA: Kerajaan Umno promosi pakaian Islamik ala jahiliah..(video inside)

p/s: Baca juga pendedahan yang dibuat oleh FB 'Kami Benci Saiful Bukhari' di bawah...

Ado orang cakap Rosmah Mansur bukan penganjur Islamic Fashion Show (IFF) tapi dijemput hadir. Tapi den tengok kt gambar ni, Rosmah Mansur adalah 'Founding Patron' bagi IFF. Korang tengok ayat yg telah den garismerahkan tu. Apakah maksud 'founding patron'?



1] Kalau ikut pemahaman den yg tak seberapa, founding patron bermaksud penaung serta org yg bagi support dari segi financial dan material. Kalau Rosmah Mansur bagi sokongan kewangan, den pasti bukan duit kepalo abah dio yg dio pakai. Tapi pakai duit cukai rakyat. Rosmah Mansur kalau korang tgk muko pun tahu adalah seorg pompuan yg kedekut. Apakah maksud pemahaman korang pulak?

2] Islamic Fashion Show berasal dari Malaysia, diasaskan oleh Dato' Raja Rezza Shah dan dinaungi secara glamer oleh Rosmah Mansur.

3] Walaupun namanya Islamic Fashion Show, tapi ia tidak Islamik langsung. Ia secara halus MENGHINA agama Islam oleh orang Islam sendiri. Untuk lebih khusus, orang Islam Malaysia yg menghina agamanya sendiri. Ia serupa seperti Dr. Aminah Wadud menghina agamanya sendiri dengan menjadi Imam Solat utk lelaki dan perempuan.

Untuk bukti, lihat bidio-bidio 'Islamic Fashion Show' yg jahanam ni :

a) http://www.facebook.com/#!/posted.php?id=345034017188&share_id=160215360665359&comments=1#s160215360665359

b) http://www.youtube.com/watch?v=NsYmdK8Nd-Q&feature=player_embedded

4] Gambar di atas diambil dari link ni : http://www.islamicfashionfestival.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=74

5] Founder IFF, baca terus paragraph terakhir : http://www.islamicfashionfestival.com.my/index.php?option=com_content&view=article&id=59&Itemid=74<%3B%2Ffont

6] Kalau korang berminat nak berbogel secara 'Islamik' yg ado cop HALAL Jakim serta 'diendorse' oleh Ulama' Muda UMNO, boleh hubungi : http://www.islamicfashionfestival.com.my/index.php?option=com_alfcontact&Itemid=81
7] Ucapan Rosmah Mansur semasa Islamic Fasion Show di Monaco :http://www.pmo.gov.my/datinrosmah/_view_speech.php?submission_id=223


Diambil dari Blog : PriaMalaya

No comments:

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.