Subscribe

UMNO : UMNO Menyesatkan Number One

Tulis Jawi pun sudah "sesat".. Inikan pula nak menyesatkan orang lain?

PAS menyeru rakyat agar beriman kepada Allah, meninggalkan amalan taghut dan tenggelam dalam dunia hedonistik hasil tarbiah UMNO... UMNO kata "ini ajaran Sesat".

PAS berusaha dalam menegakkan hukum-hukum Allah seperti Hudud, mengadakan seminar Hudud, mengajak rakyat menyokong agar Hudud dilaksanakan, sementara Mahathir kata "hudud ciptaan Ahli Fiqah", Najib kata "Hudud tidak sesuai", Masyitah kata "Hudud tidak relevan" ... UMNO kata kepada PAS "Ini ajaran Sesat"

PAS menentang politik kroni, rasuah, politik kapitalis, politik penindasan .... UMNO kata kepada PAS "Ini ajaran Sesat".

PAS mengajak rakyat menjauhi Arak / Judi / maksiat tetapi.... UMNO kata kepada PAS "Ini ajaran Sesat"

UMNO yang mengamal rasuah, menipu rakyat, menindas rakyat, menggunakan duit rakyat kepada perkara yang batil, dan para pemimpin yang terdiri daripada lelaki-lelaki dayus, ini semua tidak Sesat..

Memang dunia akhir zaman, ciri ciri ke"iblis"an dan "Dajjal" yang terpancar sudah dianggap mulia. Menentang Allah pula itu dianggap sebagai kebenaran.

p/s : Diajak berdebat "takut".
Kekuatan hanya bergantung kepada gangster-gangster upahan sahaja.
Itulah UMNO.
No comments:

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.