Subscribe

Kes Liwat Siri Ke 2 membawa kemenangan DSAI di Permatang Pauh.

Maka lenyaplah kisah altantunya, najib, rosmah dan alat2 letupan dengan timbulnya alkisah DSAI, Sai is fool + liwat. Kes liwat jadi panas sepanasnya goreng pisang, sementara kes altantunya, najib, rosmah dan alat2 letupan telah meletup dan terus terkubur dan berkubur buat sementara waktu.

Sejarah dalam dunia tidak pernah dan akan berulang... hanya sejarah di Malaysia yang berulang. Iaitu kes tuduhan liwat terhadap DSAI dalam tahun 1998 dan kini tahun 2008, selepas genap 10 tahun lepas, berulang lagi sekali sejarah sama, dalam kes liwat, siri ke 2.

Satu dunia sedang mentertawakan Malaysia dalam aksi drama liwat semenjak kepimpinan era Mahathir hingga ke era Pak Lah. Mungkin ini hanya modal yang mereka ada untuk menawan DSAI secara helah.

Percayalah... dgn diada2kan kes liwat siri 2 DSAI ini, akan membuka jalan kepada DSAI untuk meraih kemenangan di Permatang Pauh. Penyokong2 DSAI di Permatang Pauh (PP) telah sekian lama memilihnya hinggalah DSAI dianayai sehingga dipenjarakan. Oleh kerana kepercayaan penyokong2 PP terhadap DSAI tidak berbelah bagi, mereka dengan waras dan cerdik mengundi Datin Seri.

PP bagai patah sayap sahaja, tetapi tumbuh berganti. Dan untuk menghadiahkan jasa penyokong2 PP yang kehausan dgn kepimpinan DSAI, Datin Seri, telah mengundurkan dirinya, demi cintanya kpd PP dan taat dan kasihnya kepada suami tercinta.

Akhbar2 dan pihak2 zalim telah memutarbelitkan cerita kononnya Datin Seri telah mempermainkan penyokong2 PP. Tetapi hakikat sebenarnya, inilah yang penyokong2 PP sedang menunggu... iaitu kepulangan DSAI.

Kepada penyokong2 PP, khasnya, dan penyokong2 PKR, amnya, jangan berlengah2 dan cuai dalam memastikan kemenangan DSAI di PP.

Alllah SWT tidak akan mensia2kan doa orang2 yang dianiayai dan orang2 yang di atas jalan yg benar.

Kepada Sai Is Fool, semoga Allah SWT, bukakanlah pintu hatinya untuk bertaubat. Sekiranya ia masih tidak mahu, maka ya Allah, engkau laknatlah ke atasnya. Begitu juga doaku kepada puak2 yang zalim yang bersekongkol dgan Sai Is Fool ini.

Bertaubatlah sebelum kamu dikhianati dan lahnati kelak, kalau tidak di atas bumi ini, waktu Mungkar Nangkir mendekati mu sekalian atau pun di akhirat kelak. Takutlah kamu kepada Allah SWT dan bukan kepada orang2 yang berserta dengan kamu ke arah penuh kesesatan.

PERMATANG PAUH delima batu, KUALA LUMPUR asalnya lumpur,
PERMATANG PAUH dan DSAI tetap maju, Kerajaan Pak Lah akan hancur.

by NisaSoleHaH
No comments:

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.