Subscribe

Kes liwat Anwar Ibrahim :Shaiful akan tampil dengan bukti


Kes liwat Ikon pembangkang negara kian hampir ini merupakan kali yang kedua bagi beliau, cuma "Star Witness" pihak pendakwaan kali ini adalah seorang pelajar pintar yang sengaja tidak lulus peperiksaan kerana salah pilih jurusan. beliau sebenarnya nak jadi juruterbang.

Diharapkan kali ini jangan sampai Star Witness ini mengaku tidak diliwat dan tidak memberitahu bahawa polis yang menyuruh beliau menukar keterangan.

Persediaan kali ini cukup rapi kerana semua bahan bukti telahpun di "SEALED" sehingga salinannya pun tidak dapat diberi. Kepada pasukan pembelaan kalau nak membela mangsa yang teraniaya macam Shaiful tu biarlah betul-betul meyakinkan supaya beliau mendapat keadilan yang didam-idamkan

Jangan sampai jadi bahan ketawa diseluruh dunia.

Jangan sampai seluruh rakyat bertindak menjadi hakim dalam pilihanraya 13 nanti.

Sebagimana permintaan shaiful dalam blognya yang memohon suntikan semangat dan tips-tips berguna dalam perbicaraan nanti bolehlah kita hantarkan e-mel (HariKebenaran@gmail.com) kepada beliau.

UtusanMedan

No comments:

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.