Subscribe

Penyamun Kenduri Sakan


Maka berkenduri besar lah segala 40 orang penyamun-penyamun bila dapat tahu khabar gembira dari 'bapak segala penyamun' bahawa mereka akan menyamun harta kekayaan si Ali Baba. Lampu hijau sudah dapat. Jika dulu mereka dapat menyamun secara kecil-kecilan dalam kesamaran Lampu Merah, kini mereka dapat menyamun secara besar-besaran dan terang-terangan.


PASIR PUTEH - Wang ihsan yang akan diberikan kepada Kelantan akan disalurkan menerusi Jabatan Pembangunan Persekutuan (JPP) bagi melaksanakan pelbagai program, kata Timbalan Menteri Kewangan Datuk Dr Awang Adek Hussin.

Beliau berkata, pemberian wang ihsan itu dibuat di atas hasrat murni kerajaan pusat yang ingin membantu rakyat Kelantan.

"Rakyat Kelantan sepatutnya bersyukur dengan keputusan itu," kata Awang Adek yang juga Timbalan Pengerusi Badan Perhubungan Umno Kelantan kepada pemberita selepas menerima kunci van untuk kegunaan Umno Bahagian Bachok di Perupuk di sini, hari ini.

Maka

TERSENYUM LEBARLAH PARA KONTRAKTOR UMNO

TERSENYUM LEBARLAH PARA KETUA BAHAGIAN UMNO

TERSENYUM LEBARLAH PARA KETUA CAWANGAN

TERSENYUM LEBARLAH PARA KETUA KAMPONG / JKKK /

----------------------------------------------------

Tangkap itu oranggg,malam ini kita buatt " Satayyyy.... "

by JilFityan

No comments:

Post a Comment

Tinggallah apa sahaja komen walau sepatah kata, moga dengan komen yang kalian suarakan memberi manfaat kepada semua

Kalian berhak suarakan apa sahaja di ruang komen dibawah. Komen tidak akan ditapis, dan terima kasih diatas komen yang diberi.